Σνίτσελ γαλοπούλας

photoΥΛΙΚΑ

6 σνίτσελ γαλοπούλας

1 κούπα γάλα

2 αυγά

φρυγανιά τριμμένη

αλάτι

πιπέρι

ελαιόλαδο

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένουμε τα σνίτσελ και τα αφήνουμε να στεγνώσουν. Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα αυγά και τα ανακατεύουμε με το γάλα, το αλάτι και το πιπέρι. Σε ένα άλλο μπολ βάζουμε την τριμμένη φρυγανιά. Παίρνουμε ένα- ένα τα σνίτσελ τα βουτάμε στο μπολ με το αυγό και αμέσως μετά στην τριμμένη φρυγανιά. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε ελαιόλαδο, το αφήνουμε να κάψει και τηγανίζουμε τα σνίτσελ και από τις δύο πλευρές. Μόλις πάρουν χρώμα, τα αφήνουμε να στραγγίξουν σε χαρτί κουζίνας.

 

 

 

 

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Γουρουνόπουλο ψητό με μέλι

1 γουρουνόπουλο ολόκληρο,1 κουτ. γλυκού...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Σουφλέ ζυμαρικών

400 γραμμ. κοντά ζυμαρικά με τρύπα στη μέση, όπως πένες, πάκερι, ριγκατόνι, 2 κ.σ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Ζυμαρικά με σάλτσα Αλφρέδο

H σάλτσα αυτή έγινε παγκοσμίως γνωστή από το εστιατόριο Alfredo στη Ρώμη. Είναι πολύ απλή, βασίζεται κυρίως στην φρεσκάδα των ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Ριζότο με παρμεζάνα

Σε κατσαρόλα λειώνεις το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά και σοτάρεις ελαφρά το κρεμμύδι. Προσθέτεις το ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Οι συνταγές της εβδομάδας