Σνίτσελ γαλοπούλας

photoΥΛΙΚΑ

6 σνίτσελ γαλοπούλας

1 κούπα γάλα

2 αυγά

φρυγανιά τριμμένη

αλάτι

πιπέρι

ελαιόλαδο

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένουμε τα σνίτσελ και τα αφήνουμε να στεγνώσουν. Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα αυγά και τα ανακατεύουμε με το γάλα, το αλάτι και το πιπέρι. Σε ένα άλλο μπολ βάζουμε την τριμμένη φρυγανιά. Παίρνουμε ένα- ένα τα σνίτσελ τα βουτάμε στο μπολ με το αυγό και αμέσως μετά στην τριμμένη φρυγανιά. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε ελαιόλαδο, το αφήνουμε να κάψει και τηγανίζουμε τα σνίτσελ και από τις δύο πλευρές. Μόλις πάρουν χρώμα, τα αφήνουμε να στραγγίξουν σε χαρτί κουζίνας.

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Οι συνταγές της εβδομάδας