Τηγανίτες μόκας

photo

ΥΛΙΚΑ

230 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης

30 γρ. στιγμιαίο καφέ

450 ml γάλα

1 κουταλιά του γλυκού κανέλα

2 αυγά χτυπημένα

1κουταλιά του γλυκού αλάτι

1 κουταλιά του γλυκού βανίλια

150 γρ. σταγόνες σοκολάτας

2 κουταλιές του γλυκού μπέικιν πάουντερ

30 ml. λάδι canola

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μια λεκανίτσα βάζουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, τον στιγμιαίο καφέ, το αλάτι και την κανέλα και τα ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τα αυγά, το γάλα, την βανίλια και το λάδι canola και ανακατεύουμε. Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι και με ένα κουτάλι βάζουμε κουταλιές ζύμης στο τηγάνι. Πασπαλίζουμε με σταγόνες σοκολάτας κάθε κουταλιά ζύμης. Μόλις αρχίσουν να ροδίζουν γυρνάμε από την άλλη πλευρά και ψήνουμε λίγο ακόμα. Μεταφέρουμε τις τηγανίτες σε ένα πιάτο και γαρνίρουμε με μέλι ή οτιδήποτε άλλο θέλουμε.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Οι συνταγές της εβδομάδας