Τονοσαλάτα με κόκκινα φασόλια

photoΥΛΙΚΑ

1 κονσέρβα τόνου

1 κονσέρβα κόκκινα φασόλια
7 ελιές καλαμών
1 κόκκινο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
μαϊντανό ψιλοκομμένο
3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
3 καταλαλιές σούπας ξύδι μπαλσάμικο



ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Στραγγίζουμε καλά τις κονσέρβες. Σε μια σαλατιέρα βάζουμε μέσα τα φασόλια και από πάνω προσθέτουμε τον τόνο. Στην συνέχεια προσθέτουμε το κρεμμύδι, τις ελιές και τον μαϊντανό. Χτυπάμε το λάδι με το μπαλσάμικο,  περιχύνουμε την σαλάτα μας και ανακατεύουμε.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Οι συνταγές της εβδομάδας