Σνίτσελ χοιρινό γεμιστό με τυρί και ζαμπόν

photo

ΥΛΙΚΑ

4 χοιρινά σνίτσελ

4 φέτες ζαμπόν

4 φέτες gouga

6 κουταλιές σούπας γάλα

4 κουταλιές σούπας παρμεζάνα τριμμένη

2 αβγά

αλεύρι

φρυγανιά

αλάτι

πιπέρι

ρίγανη

ελαιόλαδο


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένουμε το σνίτσελ και τους βάζουμε αλάτι , πιπέρι και ρίγανη. Βάζουμε σε κάθε σνίτσελ από τη στενή πλευρά του μια φέτα ζαμπόν και μια φέτα τυρί και κλείνουμε. Τα περνάμε, πρώτα από το αλεύρι , μετά από το αυγό (ελαφρά χτυπημένο με το γάλα) και τέλος από τη φρυγανιά ανακατεμένη με την παρμεζάνα. Τα βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα περίπου να σφίξει το πανάρισμα και τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.

 

 

 

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Οι συνταγές της εβδομάδας