Πένες με τέσσερα τυριά

photo

ΥΛΙΚΑ

500 γρ. πένες

1 κούπα τριμμένη μοτσαρέλα

1 κούπα τριμμένη γραβιέρα

1 κούπα τριμμένη παρμεζάνα

1 κούπα τριμμένο πεκορίνο

1 κούπα κρέμα γάλακτος

ψιλοκομμένο μαϊντανό

1 σκελίδα σκόρδο

φυλλαράκια φρέσκου βασιλικού

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε σε μια κατσαρόλα αρκετό αλατισμένο νερό και βράζουμε τις πένες. Τις στραγγίζουμε, τις κρυώνουμε με τρεχούμενο νερό και τις ανακατεύουμε με λίγο λάδι. Σ' ένα βαθύ τηγάνι σοτάρουμε το σκόρδο με λίγο ελαιόλαδο, προσθέτουμε τις πένες και τον βασιλικό. Συνεχίζουμε με το γάλα και τα τυριά. Χαμηλώνουμε την φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά. Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Αρνάκι με κρασί

800 γραμμάρια αρνάκι, 1 κρεμμύδι, 800 γραμμάρια...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Αρακάς με αβοκάντο

1 κιλό αρακά καθαρισμένο, 2 ώριμα αβοκάντο, 1 ξερό...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Σαλάτα με καρότο και πορτοκάλι

2 πορτοκάλια, 500 γρ. καρότα, 2 κουταλιές...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Σοκολατένια τάρτα με πορτοκάλι

Για τη ζύμη: 550 γρ. αλεύρι, 250 γρ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Οι συνταγές της εβδομάδας