Πένες με τέσσερα τυριά

photo

ΥΛΙΚΑ

500 γρ. πένες

1 κούπα τριμμένη μοτσαρέλα

1 κούπα τριμμένη γραβιέρα

1 κούπα τριμμένη παρμεζάνα

1 κούπα τριμμένο πεκορίνο

1 κούπα κρέμα γάλακτος

ψιλοκομμένο μαϊντανό

1 σκελίδα σκόρδο

φυλλαράκια φρέσκου βασιλικού

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε σε μια κατσαρόλα αρκετό αλατισμένο νερό και βράζουμε τις πένες. Τις στραγγίζουμε, τις κρυώνουμε με τρεχούμενο νερό και τις ανακατεύουμε με λίγο λάδι. Σ' ένα βαθύ τηγάνι σοτάρουμε το σκόρδο με λίγο ελαιόλαδο, προσθέτουμε τις πένες και τον βασιλικό. Συνεχίζουμε με το γάλα και τα τυριά. Χαμηλώνουμε την φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά. Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Πέννες αλ «Μαφιόζο»

500 γρ. πέννες, 500 γρ. ντοματίνια, 500 γρ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Καραβίδες σαλάτα

1 κιλό καραβίδες, 1 κολοκυθάκι, 1μικρή...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Κερασόπιτα

1 αυγό, χωριστά ο κρόκος απ' το ασπράδι, για να αλείψουμε την...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Κοτόσουπα βελουτέ

1 κοτόπουλο περίπου 1,5 κιλό, 3 καρότα, 3...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Οι συνταγές της εβδομάδας