Πατάτες σουφλέ

photo

ΥΛΙΚΑ

2 κιλά πατάτες

15 φέτες μπέικον

1 κρέμα γάλακτος

1 κιλό διάφορα τυριά της προτίμησής σας

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζετε ελαφρώς τις πατάτες και τις κόβετε σε ροδέλες. Βουτυρώνετε ένα πυρίμαχο σκεύος και βάζετε σε μία στρώση τις μισές πατάτες. Κόβετε το μπέικον σε κύβους και τρίβετε τα τυριά. Απλώνετε τα τυριά πάνω από τις πατάτες και μετά το μπέικον. Στρώνετε άλλη μία σειρά πατάτες, από πάνω μπέικον και τελειώνετε με τυριά, τα οποία τα περιχύνετε με την κρέμα γάλακτος. Ψήνετε το σουφλέ στους 220 βαθμούς για μισή ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Οι συνταγές της εβδομάδας