ΣΑΛΤΣΑ ΜΕ ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΓΙΑ ΣΑΛΑΤΕΣ

photo

ΥΛΙΚΑ

1 ώριμο αβοκάντο
30 γρ. ελαιόλαδο
τριμμένος ή φρέσκος κόλιανδρος
40 γρ. καρύδια



ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Με ένα πιρούνι λιώνουμε το αβοκάντο σε ένα μπολ. Προσθέτουμε λίγο νερό ώστε να γίνει ρευστό και μετά προσθέτουμε το ελαιόλαδο και τον κόλιανδρο ή όποιο άλλο μυρωδικό θέλουμε. Είναι πολύ νόστιμο με δυόσμο και με βασιλικό. Στο τέλος ρίχνουμε τα καρύδια. Μπορούμε επίσης αντί για καρύδια να βάλουμε κουκουνάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Σαλάτα ζυμαρικών με τόνο

250 γρ ζυμαρικά φουσίλι,200 γρ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Καλαμαράκια τηγανητά

1 κιλό καλαμαράκια μικρά,τρυφερά, 1 φλιτζάνι...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Τάρτα κοτόπουλου με μπέικον και τυριά

1 δόση ζύμη μπριζέ ή 1 φύλλο έτοιμης ζύμης για τάρτες, 5 φιλέτα...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Κρέας με πιπεριές και μανιτάρια

1 κιλό χοιρινό ή μοσχάρι κομμένο σε μερίδες,2...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Οι συνταγές της εβδομάδας