ΣΑΛΤΣΑ ΜΕ ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΓΙΑ ΣΑΛΑΤΕΣ

photo

ΥΛΙΚΑ

1 ώριμο αβοκάντο
30 γρ. ελαιόλαδο
τριμμένος ή φρέσκος κόλιανδρος
40 γρ. καρύδια



ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Με ένα πιρούνι λιώνουμε το αβοκάντο σε ένα μπολ. Προσθέτουμε λίγο νερό ώστε να γίνει ρευστό και μετά προσθέτουμε το ελαιόλαδο και τον κόλιανδρο ή όποιο άλλο μυρωδικό θέλουμε. Είναι πολύ νόστιμο με δυόσμο και με βασιλικό. Στο τέλος ρίχνουμε τα καρύδια. Μπορούμε επίσης αντί για καρύδια να βάλουμε κουκουνάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Χοιρινές μπριζόλες με κρασί

6 χοιρινές μπριζόλες, 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο, 3 φύλλα...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Γαύρος παναρισμένος

1 κιλό γαύρο, 1 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 1 πακέτο...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Ταλιατέλες με γαρίδες

250 γρ. ταλιατέλες, 12 γαρίδες καθαρισμένες, 1...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Μοσχάρι λεμονάτο με πατάτες

1/2 κούπας ελαιόλαδο,500 γρ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Οι συνταγές της εβδομάδας