ΣΑΛΤΣΑ ΜΕ ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΓΙΑ ΣΑΛΑΤΕΣ

photo

ΥΛΙΚΑ

1 ώριμο αβοκάντο
30 γρ. ελαιόλαδο
τριμμένος ή φρέσκος κόλιανδρος
40 γρ. καρύδια



ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Με ένα πιρούνι λιώνουμε το αβοκάντο σε ένα μπολ. Προσθέτουμε λίγο νερό ώστε να γίνει ρευστό και μετά προσθέτουμε το ελαιόλαδο και τον κόλιανδρο ή όποιο άλλο μυρωδικό θέλουμε. Είναι πολύ νόστιμο με δυόσμο και με βασιλικό. Στο τέλος ρίχνουμε τα καρύδια. Μπορούμε επίσης αντί για καρύδια να βάλουμε κουκουνάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Γρανίτα βερίκοκο

500 ml βερίκοκα πολτοποιημένα, 500 ml...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Σορμπέ μπανάνας

250 γρ. μπανάνες, 1 φλιτζάνι καστανή ζάχαρη,2...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Κρέας με φασολάκια

Υλικά 1 κιλό μοσχάρι (ποντίκι) 1 μεγάλο...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Σκουμπρί στο φούρνο

500 gr. σκουμπράκι μικρό, 3-4 σκελίδες...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Οι συνταγές της εβδομάδας