ΣΑΛΤΣΑ ΜΕ ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΓΙΑ ΣΑΛΑΤΕΣ

photo

ΥΛΙΚΑ

1 ώριμο αβοκάντο
30 γρ. ελαιόλαδο
τριμμένος ή φρέσκος κόλιανδρος
40 γρ. καρύδια



ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Με ένα πιρούνι λιώνουμε το αβοκάντο σε ένα μπολ. Προσθέτουμε λίγο νερό ώστε να γίνει ρευστό και μετά προσθέτουμε το ελαιόλαδο και τον κόλιανδρο ή όποιο άλλο μυρωδικό θέλουμε. Είναι πολύ νόστιμο με δυόσμο και με βασιλικό. Στο τέλος ρίχνουμε τα καρύδια. Μπορούμε επίσης αντί για καρύδια να βάλουμε κουκουνάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Ομελέτα με σπαγγέτι

4 αυγά, 500 γρ. σπαγγέτι,10 φέτες...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Μανιτάρια πανέ

1/2 κιλό μανιτάρια πλευρώτους, τριμμένη φρυγανιά, μοσχοκάρυδο...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Πολυσαλάτα με μαυρομάτικα φασόλια

400 γρ. φασόλια μαυρομάτικα, 400 γρ. πατάτες, 11...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Πέννες αλ «Μαφιόζο»

500 γρ. πέννες, 500 γρ. ντοματίνια, 500 γρ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Οι συνταγές της εβδομάδας