ΣΑΛΤΣΑ ΜΕ ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΓΙΑ ΣΑΛΑΤΕΣ

photo

ΥΛΙΚΑ

1 ώριμο αβοκάντο
30 γρ. ελαιόλαδο
τριμμένος ή φρέσκος κόλιανδρος
40 γρ. καρύδια



ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Με ένα πιρούνι λιώνουμε το αβοκάντο σε ένα μπολ. Προσθέτουμε λίγο νερό ώστε να γίνει ρευστό και μετά προσθέτουμε το ελαιόλαδο και τον κόλιανδρο ή όποιο άλλο μυρωδικό θέλουμε. Είναι πολύ νόστιμο με δυόσμο και με βασιλικό. Στο τέλος ρίχνουμε τα καρύδια. Μπορούμε επίσης αντί για καρύδια να βάλουμε κουκουνάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Γλώσσα τηγανητή

1 γλώσσα καθαρισμένη, 1/2 φλιτζάνι...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Κέικ μήλου

2 φλιτζάνια τσαγιού αλεύρι για όλες τις xρήσεις, 1/5 φλιτζάνι...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Μοσχάρι με κολοκυθάκια

1 κιλό μοσχάρι ελιά,1 κιλό μικρά κολοκυθάκια,3...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Σιμιγδαλένιος χαλβάς με σοκολάτα

250 γρ. σιμιγδάλι χονδρό,500 γρ. ζάχαρη,750 ml...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Οι συνταγές της εβδομάδας