ΣΑΛΤΣΑ ΜΕ ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΓΙΑ ΣΑΛΑΤΕΣ

photo

ΥΛΙΚΑ

1 ώριμο αβοκάντο
30 γρ. ελαιόλαδο
τριμμένος ή φρέσκος κόλιανδρος
40 γρ. καρύδια



ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Με ένα πιρούνι λιώνουμε το αβοκάντο σε ένα μπολ. Προσθέτουμε λίγο νερό ώστε να γίνει ρευστό και μετά προσθέτουμε το ελαιόλαδο και τον κόλιανδρο ή όποιο άλλο μυρωδικό θέλουμε. Είναι πολύ νόστιμο με δυόσμο και με βασιλικό. Στο τέλος ρίχνουμε τα καρύδια. Μπορούμε επίσης αντί για καρύδια να βάλουμε κουκουνάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Σνίτσελ με τυρί στο φούρνο

8 σνίτσελ χοιρινού, 2 κούπες τριμμένο τυρί ρεγκάτο, 2 κρέμες...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Σολωμός με μανιτάρια

1 φέτα σολωμό κομμένη στα 3, Λίγο...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Μοσχαράκι α λα κρέμ

2 κιλά μοσχαράκι φιλέτο,400 γρ. μανιτάρια τεμαχισμένα, 2 σκελίδες...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Παγωτό καραμέλα

3 κούπες γάλα, 1/2 κούπα...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Οι συνταγές της εβδομάδας