ΖΕΛΕ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

photo

ΥΛΙΚΑ

1 κουτί ζελέ π.χ. φράουλα χωρίς ζάχαρη (υπάρχουν συσκευασίες ζελέ light)
1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού
300 gr φράουλες ψιλοκομμένες (ή αντίστοιχο φρούτο, ανάλογα με τη γεύση ζελέ που θα χρησιμοποιήσετε)
400 gr γιαούρτι 0+0% (με αντίστοιχη γεύση)
2 σοκολατίνια υγείας τριμμένα στον τρίφτη, μέσα στο τελικό μίγμα

Nερό (όσο απαιτεί το προϊόν)

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μπολ ρίχνουμε το βραστό νερό και ανακατεύουμε το ζελέ (σύμφωνα με τις αναλογίες στο κουτί) Προσθέτουμε το χυμό πορτοκάλι και το αφήνουμε στο ψυγείο περίπου 2 ώρες.  Όταν αρχίζει να πήζει το βγάζουμε από το ψυγείο και ρίχνουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε πολύ καλά με σύρμα μέχρι να γίνει ένα καλό και ομοιογενές μίγμα. Προσθέτουμε τα φρούτα τα οποία έχουμε κόψει και τα σοκολατίνια. Αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσει για αρκετές ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Γιαουρτόπιτα

160 γρ. ζάχαρη, 160 γρ. μαργαρίνη, 2...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Σαλάτα με φρούτα και ξηρούς καρπούς

μήλα, ανανάς κομπόστα, φυστίκια...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Μπιφτέκια με πατάτες στο φούρνο

Για τα μπιφτέκια: 1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο,1/2 κούπα γάλα,2 φέτες...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Γαύρος με κολοκυθάκια

1 κιλό γαύρο, 1 1/2 κιλό...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Οι συνταγές της εβδομάδας