ΖΕΛΕ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

photo

ΥΛΙΚΑ

1 κουτί ζελέ π.χ. φράουλα χωρίς ζάχαρη (υπάρχουν συσκευασίες ζελέ light)
1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού
300 gr φράουλες ψιλοκομμένες (ή αντίστοιχο φρούτο, ανάλογα με τη γεύση ζελέ που θα χρησιμοποιήσετε)
400 gr γιαούρτι 0+0% (με αντίστοιχη γεύση)
2 σοκολατίνια υγείας τριμμένα στον τρίφτη, μέσα στο τελικό μίγμα

Nερό (όσο απαιτεί το προϊόν)

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μπολ ρίχνουμε το βραστό νερό και ανακατεύουμε το ζελέ (σύμφωνα με τις αναλογίες στο κουτί) Προσθέτουμε το χυμό πορτοκάλι και το αφήνουμε στο ψυγείο περίπου 2 ώρες.  Όταν αρχίζει να πήζει το βγάζουμε από το ψυγείο και ρίχνουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε πολύ καλά με σύρμα μέχρι να γίνει ένα καλό και ομοιογενές μίγμα. Προσθέτουμε τα φρούτα τα οποία έχουμε κόψει και τα σοκολατίνια. Αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσει για αρκετές ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Μπιφτέκια γεμιστά με γαλοπούλα και τυρί

1/2 κιλό μοσχαρίσιο κιμά, 4 κουταλιές ελαιόλαδο, 1 κουταλάκι...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Σπανάκι oγκρατέν

1 1/2 κιλό σπανάκι, φρυγανιά τριμμένη, 1 1/2 φλιτζάνι...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Κρεμμυδοκεφτέδες

10 μεγάλα κόκκινα ξερά κρεμμύδια, 3 αυγά,200 γρ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Ομελέτα με σπαγγέτι

4 αυγά, 500 γρ. σπαγγέτι,10 φέτες...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Οι συνταγές της εβδομάδας