ΖΕΛΕ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

photo

ΥΛΙΚΑ

1 κουτί ζελέ π.χ. φράουλα χωρίς ζάχαρη (υπάρχουν συσκευασίες ζελέ light)
1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού
300 gr φράουλες ψιλοκομμένες (ή αντίστοιχο φρούτο, ανάλογα με τη γεύση ζελέ που θα χρησιμοποιήσετε)
400 gr γιαούρτι 0+0% (με αντίστοιχη γεύση)
2 σοκολατίνια υγείας τριμμένα στον τρίφτη, μέσα στο τελικό μίγμα

Nερό (όσο απαιτεί το προϊόν)

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μπολ ρίχνουμε το βραστό νερό και ανακατεύουμε το ζελέ (σύμφωνα με τις αναλογίες στο κουτί) Προσθέτουμε το χυμό πορτοκάλι και το αφήνουμε στο ψυγείο περίπου 2 ώρες.  Όταν αρχίζει να πήζει το βγάζουμε από το ψυγείο και ρίχνουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε πολύ καλά με σύρμα μέχρι να γίνει ένα καλό και ομοιογενές μίγμα. Προσθέτουμε τα φρούτα τα οποία έχουμε κόψει και τα σοκολατίνια. Αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσει για αρκετές ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Γλώσσα τηγανητή

1 γλώσσα καθαρισμένη, 1/2 φλιτζάνι...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Κέικ μήλου

2 φλιτζάνια τσαγιού αλεύρι για όλες τις xρήσεις, 1/5 φλιτζάνι...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Μοσχάρι με κολοκυθάκια

1 κιλό μοσχάρι ελιά,1 κιλό μικρά κολοκυθάκια,3...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Σιμιγδαλένιος χαλβάς με σοκολάτα

250 γρ. σιμιγδάλι χονδρό,500 γρ. ζάχαρη,750 ml...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Οι συνταγές της εβδομάδας