ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

photo

ΥΛΙΚΑ

2 φέτες κοτόπουλο φιλέτο

1 κονσέρβα μανιτάρια κομμένα

1/3 ενός πακέτου τυριού philadelphia light (70 gr)

4 κουταλιές γάλα

2 κουταλιές λάδι

Αλάτι

Πιπέρι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα. Καιμε το λάδι σε ένα τηγάνι και τα τηγανίζουμε. Στην αρχή τα αφήνουμε μισό λεπτό από κάθε πλευρά για να ασπρίσουν και μετά άλλα 3 λεπτά από κάθε πλευρά. Ίσως χρειαστεί λίγο παραπάνω αν είναι χοντρά. Βγάζουμε τα φιλέτα σε ένα πιάτο και τα ελέγχουμε για να σιγουρευτούμε ότι έχουν ψηθεί μέχρι μέσα. Όταν είναι έτοιμα τα αφήνουμε στο πιάτο σκεπασμένα για να μείνουν μαλακά. Χαμηλώνουμε τη φωτιά. Στο τηγάνι μας, χωρίς να αδειάσουμε το λάδι, ρίχνουμε τα μανιτάρια αφού πρώτα στραγγίσουμε το νερό τους και τα ανακατεύουμε καλά μέχρι να σταματήσουν να τσιρίζουν. Προσθέτουμε το philadelphia, το γάλα και αρκετό πιπέρι και τα ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνουν κρέμα. Αφήνουμε τη σάλτσα σε χαμηλή φωτιά να δέσει για 5 λεπτά. Αν είναι πολύ νερουλή την αφήνουμε λίγο παραπάνω. Σερβίρουμε το κοτόπουλο περιχυμένο με τη σάλτσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Γαρίδες με κονιάκ

1 κιλό γαρίδες Νο20, λίγο...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Μανιταροκεφτέδες

500 γρ. μανιτάρια πορτομπέλο, 1 ματσάκι μαϊντανό, 2 σκελίδες...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Σαλάτα καλαμποκιού με τόνο

1 κονσέρβα καλαμπόκι,1κονσέρβα...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Μπιφτέκια με σάλτσα barbecue

500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο, 3 σκελίδες...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Οι συνταγές της εβδομάδας