ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

photo

ΥΛΙΚΑ

2 φέτες κοτόπουλο φιλέτο

1 κονσέρβα μανιτάρια κομμένα

1/3 ενός πακέτου τυριού philadelphia light (70 gr)

4 κουταλιές γάλα

2 κουταλιές λάδι

Αλάτι

Πιπέρι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα. Καιμε το λάδι σε ένα τηγάνι και τα τηγανίζουμε. Στην αρχή τα αφήνουμε μισό λεπτό από κάθε πλευρά για να ασπρίσουν και μετά άλλα 3 λεπτά από κάθε πλευρά. Ίσως χρειαστεί λίγο παραπάνω αν είναι χοντρά. Βγάζουμε τα φιλέτα σε ένα πιάτο και τα ελέγχουμε για να σιγουρευτούμε ότι έχουν ψηθεί μέχρι μέσα. Όταν είναι έτοιμα τα αφήνουμε στο πιάτο σκεπασμένα για να μείνουν μαλακά. Χαμηλώνουμε τη φωτιά. Στο τηγάνι μας, χωρίς να αδειάσουμε το λάδι, ρίχνουμε τα μανιτάρια αφού πρώτα στραγγίσουμε το νερό τους και τα ανακατεύουμε καλά μέχρι να σταματήσουν να τσιρίζουν. Προσθέτουμε το philadelphia, το γάλα και αρκετό πιπέρι και τα ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνουν κρέμα. Αφήνουμε τη σάλτσα σε χαμηλή φωτιά να δέσει για 5 λεπτά. Αν είναι πολύ νερουλή την αφήνουμε λίγο παραπάνω. Σερβίρουμε το κοτόπουλο περιχυμένο με τη σάλτσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Μανιτάρια πανέ

1/2 κιλό μανιτάρια πλευρώτους, τριμμένη φρυγανιά, μοσχοκάρυδο...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Πολυσαλάτα με μαυρομάτικα φασόλια

400 γρ. φασόλια μαυρομάτικα, 400 γρ. πατάτες, 11...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Πέννες αλ «Μαφιόζο»

500 γρ. πέννες, 500 γρ. ντοματίνια, 500 γρ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Καραβίδες σαλάτα

1 κιλό καραβίδες, 1 κολοκυθάκι, 1μικρή...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Οι συνταγές της εβδομάδας