ΣΑΛΤΣΑ ΠΕΣΤΟ

photo

ΥΛΙΚΑ

1/2 φλ. φρέσκο βασιλικό

2 σκελίδες σκόρδο

1/4 φλ. καρύδια ή κουκουνάρια

1/2 φλ. ελαιόλαδο

αλάτι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε το βασιλικό, το σκόρδο και τα καρύδια ή τα κουκουνάρια στο μπλέντερ. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα λείο μείγμα. Πρέπει να είναι σχετικά πηχτό, σαν πάστα. Μπορούμε να προσθέσουμε αν θέλουμε και τριμμένο τυρί.

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Αρνάκι με κρασί

800 γραμμάρια αρνάκι, 1 κρεμμύδι, 800 γραμμάρια...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Αρακάς με αβοκάντο

1 κιλό αρακά καθαρισμένο, 2 ώριμα αβοκάντο, 1 ξερό...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Σαλάτα με καρότο και πορτοκάλι

2 πορτοκάλια, 500 γρ. καρότα, 2 κουταλιές...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Σοκολατένια τάρτα με πορτοκάλι

Για τη ζύμη: 550 γρ. αλεύρι, 250 γρ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Οι συνταγές της εβδομάδας