ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΜΕ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ

photo

ΥΛΙΚΑ

Μελιτζάνες

αλεύρι

μπύρα

λάδι για τηγάνισμα

αλάτι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε τις μελιτζάνες σε φέτες ούτε πολύ λεπτές ούτε πολύ παχιές για να ψηθούν καλά. Σε μπολ βάζουμε τόσο αλεύρι και μπύρα όσο χρειάζεται για να γίνει ένας παχύρρευστος χυλός. Βάζω το λάδι στο τηγάνι να κάψει. Βουτάω τις μελιτζάνες στο κουρκούτι να πιάσουν και από τι δυο μεριές και τις ρίχνω στο τηγάνι. Τις αφήνω μέχρι να ροδίσουν. Τις βγάζω σε απορροφητικό χαρτί και τις αλατίζω.

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Παγωτό Mojito

1 κουτί γάλα εβαπορέ light, 250 γρ. κρέμα γάλακτος, 1 κουτί...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Χταπόδι ψητό

1 χταπόδι μικρό, 1/4 φλιτζανιού...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Γρανίτα βερίκοκο

500 ml βερίκοκα πολτοποιημένα, 500 ml...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Σορμπέ μπανάνας

250 γρ. μπανάνες, 1 φλιτζάνι καστανή ζάχαρη,2...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Οι συνταγές της εβδομάδας