ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΜΕ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ

photo

ΥΛΙΚΑ

Μελιτζάνες

αλεύρι

μπύρα

λάδι για τηγάνισμα

αλάτι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε τις μελιτζάνες σε φέτες ούτε πολύ λεπτές ούτε πολύ παχιές για να ψηθούν καλά. Σε μπολ βάζουμε τόσο αλεύρι και μπύρα όσο χρειάζεται για να γίνει ένας παχύρρευστος χυλός. Βάζω το λάδι στο τηγάνι να κάψει. Βουτάω τις μελιτζάνες στο κουρκούτι να πιάσουν και από τι δυο μεριές και τις ρίχνω στο τηγάνι. Τις αφήνω μέχρι να ροδίσουν. Τις βγάζω σε απορροφητικό χαρτί και τις αλατίζω.

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Γλώσσα τηγανητή

1 γλώσσα καθαρισμένη, 1/2 φλιτζάνι...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Κέικ μήλου

2 φλιτζάνια τσαγιού αλεύρι για όλες τις xρήσεις, 1/5 φλιτζάνι...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Μοσχάρι με κολοκυθάκια

1 κιλό μοσχάρι ελιά,1 κιλό μικρά κολοκυθάκια,3...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Σιμιγδαλένιος χαλβάς με σοκολάτα

250 γρ. σιμιγδάλι χονδρό,500 γρ. ζάχαρη,750 ml...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Οι συνταγές της εβδομάδας