ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΜΕ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ

photo

ΥΛΙΚΑ

Μελιτζάνες

αλεύρι

μπύρα

λάδι για τηγάνισμα

αλάτι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε τις μελιτζάνες σε φέτες ούτε πολύ λεπτές ούτε πολύ παχιές για να ψηθούν καλά. Σε μπολ βάζουμε τόσο αλεύρι και μπύρα όσο χρειάζεται για να γίνει ένας παχύρρευστος χυλός. Βάζω το λάδι στο τηγάνι να κάψει. Βουτάω τις μελιτζάνες στο κουρκούτι να πιάσουν και από τι δυο μεριές και τις ρίχνω στο τηγάνι. Τις αφήνω μέχρι να ροδίσουν. Τις βγάζω σε απορροφητικό χαρτί και τις αλατίζω.

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Πέννες αλ «Μαφιόζο»

500 γρ. πέννες, 500 γρ. ντοματίνια, 500 γρ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Καραβίδες σαλάτα

1 κιλό καραβίδες, 1 κολοκυθάκι, 1μικρή...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Κερασόπιτα

1 αυγό, χωριστά ο κρόκος απ' το ασπράδι, για να αλείψουμε την...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Κοτόσουπα βελουτέ

1 κοτόπουλο περίπου 1,5 κιλό, 3 καρότα, 3...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Οι συνταγές της εβδομάδας