ΣΟΓΙΑ ΚΕΜΠΑΠ

photo

250 γραμμ. σόγια κεμπάπ (= 7 μερίδες)

11/2 λίτρο νερό

1 κύβο χορταρικών

1/2 φλιτζάνι τσαγιού σόγια ψιλή

Τα βάζουμε να βράσουν μαζί μέχρι να πιουν το νερό τους.

Τσιγαρίζουμε 1 κρεμμύδι μέτριο με 1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο. Ρίχνουμε τη σόγια και:

3 κουταλιές σούπας γεμάτες τοματοπολτό

1 κουταλιά του γλυκού πιπέρι CARINO

1 κουταλιά του γλυκού αλάτι

1/2 κουταλιά του γλυκού κολίανδρο σκόνη

λίγο άνηθο ψιλοκομμένο

Προσθέτουμε και λίγο νερό

Τ' αφήνουμε να πάρει μια βράση και να μείνει με λίγη σάλτσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Κινέζικο κοτόπουλο

5 μπούτια κοτόπουλου, 1 μπουκαλάκι γουόστερ σως, 1 μπουκαλάκι...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Ριζότο με κοτόπουλο

2 φλιτζάνια ρύζι, 400 γρ. στήθος κοτόπουλου ψιλοκομμένο, 1 κουτί...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Γαρίδες με κρέμα γάλακτος

10 μεγάλες γαρίδες, 1 κούπα μανιτάρια ψιλοκομμένα, 2 κουταλιές...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Κολοκυθάκια με αυγά

1 κιλό κολοκυθάκια, 4 αυγά, αλάτι...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Οι συνταγές της εβδομάδας