ΣΟΓΙΑ ΚΕΜΠΑΠ

photo

250 γραμμ. σόγια κεμπάπ (= 7 μερίδες)

11/2 λίτρο νερό

1 κύβο χορταρικών

1/2 φλιτζάνι τσαγιού σόγια ψιλή

Τα βάζουμε να βράσουν μαζί μέχρι να πιουν το νερό τους.

Τσιγαρίζουμε 1 κρεμμύδι μέτριο με 1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο. Ρίχνουμε τη σόγια και:

3 κουταλιές σούπας γεμάτες τοματοπολτό

1 κουταλιά του γλυκού πιπέρι CARINO

1 κουταλιά του γλυκού αλάτι

1/2 κουταλιά του γλυκού κολίανδρο σκόνη

λίγο άνηθο ψιλοκομμένο

Προσθέτουμε και λίγο νερό

Τ' αφήνουμε να πάρει μια βράση και να μείνει με λίγη σάλτσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Σαλάτα κοτόπουλο-μαρούλι

1 μαρούλι, φιλέτο κοτόπουλου, φλούδες...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Κοτόπουλο Μιλανέζα

1 κοτόπουλο σε μερίδες, 1 κρεμμύδι, 1...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Γαρίδες με σάλτσα πέστο

25 γαρίδες,1/2 ποτήρι λευκό κρασί, 5...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Μοσχάρι με πορτοκάλι

1 κιλό μοσχάρι, 2 πιπεριές πράσινες, 8...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Οι συνταγές της εβδομάδας