ΣΟΓΙΑ ΚΕΜΠΑΠ

photo

250 γραμμ. σόγια κεμπάπ (= 7 μερίδες)

11/2 λίτρο νερό

1 κύβο χορταρικών

1/2 φλιτζάνι τσαγιού σόγια ψιλή

Τα βάζουμε να βράσουν μαζί μέχρι να πιουν το νερό τους.

Τσιγαρίζουμε 1 κρεμμύδι μέτριο με 1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο. Ρίχνουμε τη σόγια και:

3 κουταλιές σούπας γεμάτες τοματοπολτό

1 κουταλιά του γλυκού πιπέρι CARINO

1 κουταλιά του γλυκού αλάτι

1/2 κουταλιά του γλυκού κολίανδρο σκόνη

λίγο άνηθο ψιλοκομμένο

Προσθέτουμε και λίγο νερό

Τ' αφήνουμε να πάρει μια βράση και να μείνει με λίγη σάλτσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Σαλάτα ζυμαρικών με τόνο

250 γρ ζυμαρικά φουσίλι,200 γρ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Καλαμαράκια τηγανητά

1 κιλό καλαμαράκια μικρά,τρυφερά, 1 φλιτζάνι...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Τάρτα κοτόπουλου με μπέικον και τυριά

1 δόση ζύμη μπριζέ ή 1 φύλλο έτοιμης ζύμης για τάρτες, 5 φιλέτα...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Κρέας με πιπεριές και μανιτάρια

1 κιλό χοιρινό ή μοσχάρι κομμένο σε μερίδες,2...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Οι συνταγές της εβδομάδας