ΣΟΓΙΑ ΚΕΜΠΑΠ

photo

250 γραμμ. σόγια κεμπάπ (= 7 μερίδες)

11/2 λίτρο νερό

1 κύβο χορταρικών

1/2 φλιτζάνι τσαγιού σόγια ψιλή

Τα βάζουμε να βράσουν μαζί μέχρι να πιουν το νερό τους.

Τσιγαρίζουμε 1 κρεμμύδι μέτριο με 1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο. Ρίχνουμε τη σόγια και:

3 κουταλιές σούπας γεμάτες τοματοπολτό

1 κουταλιά του γλυκού πιπέρι CARINO

1 κουταλιά του γλυκού αλάτι

1/2 κουταλιά του γλυκού κολίανδρο σκόνη

λίγο άνηθο ψιλοκομμένο

Προσθέτουμε και λίγο νερό

Τ' αφήνουμε να πάρει μια βράση και να μείνει με λίγη σάλτσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Ομελέτα με σπαγγέτι

4 αυγά, 500 γρ. σπαγγέτι,10 φέτες...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Μανιτάρια πανέ

1/2 κιλό μανιτάρια πλευρώτους, τριμμένη φρυγανιά, μοσχοκάρυδο...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Πολυσαλάτα με μαυρομάτικα φασόλια

400 γρ. φασόλια μαυρομάτικα, 400 γρ. πατάτες, 11...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Πέννες αλ «Μαφιόζο»

500 γρ. πέννες, 500 γρ. ντοματίνια, 500 γρ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Οι συνταγές της εβδομάδας