ΣΟΓΙΑ ΚΕΜΠΑΠ

photo

250 γραμμ. σόγια κεμπάπ (= 7 μερίδες)

11/2 λίτρο νερό

1 κύβο χορταρικών

1/2 φλιτζάνι τσαγιού σόγια ψιλή

Τα βάζουμε να βράσουν μαζί μέχρι να πιουν το νερό τους.

Τσιγαρίζουμε 1 κρεμμύδι μέτριο με 1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο. Ρίχνουμε τη σόγια και:

3 κουταλιές σούπας γεμάτες τοματοπολτό

1 κουταλιά του γλυκού πιπέρι CARINO

1 κουταλιά του γλυκού αλάτι

1/2 κουταλιά του γλυκού κολίανδρο σκόνη

λίγο άνηθο ψιλοκομμένο

Προσθέτουμε και λίγο νερό

Τ' αφήνουμε να πάρει μια βράση και να μείνει με λίγη σάλτσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Γιαουρτόπιτα

160 γρ. ζάχαρη, 160 γρ. μαργαρίνη, 2...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Σαλάτα με φρούτα και ξηρούς καρπούς

μήλα, ανανάς κομπόστα, φυστίκια...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Μπιφτέκια με πατάτες στο φούρνο

Για τα μπιφτέκια: 1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο,1/2 κούπα γάλα,2 φέτες...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Γαύρος με κολοκυθάκια

1 κιλό γαύρο, 1 1/2 κιλό...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Οι συνταγές της εβδομάδας