ΣΟΓΙΑ ΚΕΜΠΑΠ

photo

250 γραμμ. σόγια κεμπάπ (= 7 μερίδες)

11/2 λίτρο νερό

1 κύβο χορταρικών

1/2 φλιτζάνι τσαγιού σόγια ψιλή

Τα βάζουμε να βράσουν μαζί μέχρι να πιουν το νερό τους.

Τσιγαρίζουμε 1 κρεμμύδι μέτριο με 1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο. Ρίχνουμε τη σόγια και:

3 κουταλιές σούπας γεμάτες τοματοπολτό

1 κουταλιά του γλυκού πιπέρι CARINO

1 κουταλιά του γλυκού αλάτι

1/2 κουταλιά του γλυκού κολίανδρο σκόνη

λίγο άνηθο ψιλοκομμένο

Προσθέτουμε και λίγο νερό

Τ' αφήνουμε να πάρει μια βράση και να μείνει με λίγη σάλτσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Σνίτσελ με τυρί στο φούρνο

8 σνίτσελ χοιρινού, 2 κούπες τριμμένο τυρί ρεγκάτο, 2 κρέμες...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Σολωμός με μανιτάρια

1 φέτα σολωμό κομμένη στα 3, Λίγο...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Μοσχαράκι α λα κρέμ

2 κιλά μοσχαράκι φιλέτο,400 γρ. μανιτάρια τεμαχισμένα, 2 σκελίδες...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Παγωτό καραμέλα

3 κούπες γάλα, 1/2 κούπα...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Οι συνταγές της εβδομάδας