ΣΟΓΙΑ ΚΕΜΠΑΠ

photo

250 γραμμ. σόγια κεμπάπ (= 7 μερίδες)

11/2 λίτρο νερό

1 κύβο χορταρικών

1/2 φλιτζάνι τσαγιού σόγια ψιλή

Τα βάζουμε να βράσουν μαζί μέχρι να πιουν το νερό τους.

Τσιγαρίζουμε 1 κρεμμύδι μέτριο με 1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο. Ρίχνουμε τη σόγια και:

3 κουταλιές σούπας γεμάτες τοματοπολτό

1 κουταλιά του γλυκού πιπέρι CARINO

1 κουταλιά του γλυκού αλάτι

1/2 κουταλιά του γλυκού κολίανδρο σκόνη

λίγο άνηθο ψιλοκομμένο

Προσθέτουμε και λίγο νερό

Τ' αφήνουμε να πάρει μια βράση και να μείνει με λίγη σάλτσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Γαρίδες με κονιάκ

1 κιλό γαρίδες Νο20, λίγο...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Μανιταροκεφτέδες

500 γρ. μανιτάρια πορτομπέλο, 1 ματσάκι μαϊντανό, 2 σκελίδες...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Σαλάτα καλαμποκιού με τόνο

1 κονσέρβα καλαμπόκι,1κονσέρβα...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Μπιφτέκια με σάλτσα barbecue

500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο, 3 σκελίδες...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Οι συνταγές της εβδομάδας