ΣΟΓΙΑ ΚΕΜΠΑΠ

photo

250 γραμμ. σόγια κεμπάπ (= 7 μερίδες)

11/2 λίτρο νερό

1 κύβο χορταρικών

1/2 φλιτζάνι τσαγιού σόγια ψιλή

Τα βάζουμε να βράσουν μαζί μέχρι να πιουν το νερό τους.

Τσιγαρίζουμε 1 κρεμμύδι μέτριο με 1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο. Ρίχνουμε τη σόγια και:

3 κουταλιές σούπας γεμάτες τοματοπολτό

1 κουταλιά του γλυκού πιπέρι CARINO

1 κουταλιά του γλυκού αλάτι

1/2 κουταλιά του γλυκού κολίανδρο σκόνη

λίγο άνηθο ψιλοκομμένο

Προσθέτουμε και λίγο νερό

Τ' αφήνουμε να πάρει μια βράση και να μείνει με λίγη σάλτσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Αρακάς με κολοκυθάκια

1 κιλό αρακά, 4 κολοκυθάκια, 1...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Καρμπονάρα

1 πακετο μακαρονια Νο 6,1 κουπα...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Πατατοσαλάτα με τόνο

5 πατάτες (μικρές), 1 κονσέρβα...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Κανελόνια α λα κρεμ

1 κουτί κανελόνια, 100 γρ. γκούντα τριμμένο, 100 γρ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Οι συνταγές της εβδομάδας