ΤΣΟΥΡΕΚΑΚΙΑ ΣΜΥΡΝΑΙΙΚΑ (ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ)

photo

1/2 κιλό βούτυρο φρέσκο

1/4 κιλού ζάχαρη

λίγη μαστίχα κοπανισμένη με λίγη ζάχαρη

κανέλα

γαρίφαλο

1/2 ποτήρι κρασιού αλισίβα

αλεύρι μαλακό όσο σηκώσει

 

Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη, βάζουμε την αλισίβα, κανέλα, γαρίφαλο, μαστίχα κοπανισμένη και όσο αλεύρι σηκώσει για να γίνει μια ζύμη μαλακή και αφράτη. Πλάθουμε κουλουράκια και τ' αλείφουμε με γάλα εβαπορέ και τα ψήνουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Παγωτό Mojito

1 κουτί γάλα εβαπορέ light, 250 γρ. κρέμα γάλακτος, 1 κουτί...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Χταπόδι ψητό

1 χταπόδι μικρό, 1/4 φλιτζανιού...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Γρανίτα βερίκοκο

500 ml βερίκοκα πολτοποιημένα, 500 ml...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Σορμπέ μπανάνας

250 γρ. μπανάνες, 1 φλιτζάνι καστανή ζάχαρη,2...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Οι συνταγές της εβδομάδας