ΤΣΟΥΡΕΚΑΚΙΑ ΣΜΥΡΝΑΙΙΚΑ (ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ)

photo

1/2 κιλό βούτυρο φρέσκο

1/4 κιλού ζάχαρη

λίγη μαστίχα κοπανισμένη με λίγη ζάχαρη

κανέλα

γαρίφαλο

1/2 ποτήρι κρασιού αλισίβα

αλεύρι μαλακό όσο σηκώσει

 

Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη, βάζουμε την αλισίβα, κανέλα, γαρίφαλο, μαστίχα κοπανισμένη και όσο αλεύρι σηκώσει για να γίνει μια ζύμη μαλακή και αφράτη. Πλάθουμε κουλουράκια και τ' αλείφουμε με γάλα εβαπορέ και τα ψήνουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Τυρομπαλάκια

1/2 κιλό ανθότυρο, 1/4 της κούπας αλεύρι, 2...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Σαλάτα Μεξικάνα

2 καλαμπόκια,3 κ.σ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Σαλάτα με αβοκάντο

1 αβοκάντο, 200 γρ. φύλλα από σπανάκι, 100 γρ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Πατάτες με κρεμμύδια

2 κιλά μεγάλες πατάτες, 2 μεγάλα...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ