ΤΣΟΥΡΕΚΑΚΙΑ ΣΜΥΡΝΑΙΙΚΑ (ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ)

photo

1/2 κιλό βούτυρο φρέσκο

1/4 κιλού ζάχαρη

λίγη μαστίχα κοπανισμένη με λίγη ζάχαρη

κανέλα

γαρίφαλο

1/2 ποτήρι κρασιού αλισίβα

αλεύρι μαλακό όσο σηκώσει

 

Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη, βάζουμε την αλισίβα, κανέλα, γαρίφαλο, μαστίχα κοπανισμένη και όσο αλεύρι σηκώσει για να γίνει μια ζύμη μαλακή και αφράτη. Πλάθουμε κουλουράκια και τ' αλείφουμε με γάλα εβαπορέ και τα ψήνουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Γίγαντες με λαχανικά

1 σακουλάκι γίγαντες,1 πιπεριά, 2...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Μελιτζάνες με κιμά

10 τσακώνικες μελιτζάνες,1/2 κιλό...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Καραβίδες με ρύζι

2 1/2 φλιτζάνια του τσαγιού ρύζι, 750 γραμ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Κοτόπουλο με δενδρολίβανο

1 κοτόπουλο, 1 κιλό πατάτες, 1...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Οι συνταγές της εβδομάδας