ΤΣΟΥΡΕΚΑΚΙΑ ΣΜΥΡΝΑΙΙΚΑ (ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ)

photo

1/2 κιλό βούτυρο φρέσκο

1/4 κιλού ζάχαρη

λίγη μαστίχα κοπανισμένη με λίγη ζάχαρη

κανέλα

γαρίφαλο

1/2 ποτήρι κρασιού αλισίβα

αλεύρι μαλακό όσο σηκώσει

 

Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη, βάζουμε την αλισίβα, κανέλα, γαρίφαλο, μαστίχα κοπανισμένη και όσο αλεύρι σηκώσει για να γίνει μια ζύμη μαλακή και αφράτη. Πλάθουμε κουλουράκια και τ' αλείφουμε με γάλα εβαπορέ και τα ψήνουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Πέννες αλ «Μαφιόζο»

500 γρ. πέννες, 500 γρ. ντοματίνια, 500 γρ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Καραβίδες σαλάτα

1 κιλό καραβίδες, 1 κολοκυθάκι, 1μικρή...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Κερασόπιτα

1 αυγό, χωριστά ο κρόκος απ' το ασπράδι, για να αλείψουμε την...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Κοτόσουπα βελουτέ

1 κοτόπουλο περίπου 1,5 κιλό, 3 καρότα, 3...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Οι συνταγές της εβδομάδας