ΜΥΔΙΑ ΑΧΝΙΣΤΑ

photo

ΥΛΙΚΑ

1 σακούλα μύδια (600 γρ.) σε νερό χωρίς κέλυφος

1/4 Φέτα τριμμένη χοντρά

1 λεμόνι, το χυμό

1/4 κουταλάκι ρίγανη

Α1 κουταλάκι λάδι

Πιπέρι, λίγο αλάτι

 

 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ξεπλένουμε τα μύδια και τα ρίχνουμε σε κατσαρόλα να αχνιστούν για 5 λεπτά περίπου. Στη συνέχεια προσθέτουμε το λάδι, το χυμό του λεμονιού, το πιπέρι, το αλάτι και τέλος τη φέτα. Ανακατεύουμε με κουτάλα και μόλις το τυρί λιώσει κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά. Προσθέτουμε τη ρίγανη και σερβίρουμε αμέσως. Αν θέλουμε, μπορούμε να αντικαταστήσουμε τη ρίγανη και το χυμό του λεμονιού με 1 ψιλοκομμένη πράσινη πιπεριά και 1/2 ποτήρι χυμό ντομάτας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Πατάτες με κρεμμύδια

2 κιλά μεγάλες πατάτες, 2 μεγάλα...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Γλώσσα με πατάτες

5 φιλέτα γλώσσα, 5 πατάτες, 1 κουταλιά...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Μελιτζάνες παρμεζάνα

750γρ. μελιτζάνες, ελαιόλαδο...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Κοτόπουλο α λα κρέμ

2 στήθη κοτόπουλου,2 μέτρια...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ