ΜΥΔΙΑ ΑΧΝΙΣΤΑ

photo

ΥΛΙΚΑ

1 σακούλα μύδια (600 γρ.) σε νερό χωρίς κέλυφος

1/4 Φέτα τριμμένη χοντρά

1 λεμόνι, το χυμό

1/4 κουταλάκι ρίγανη

Α1 κουταλάκι λάδι

Πιπέρι, λίγο αλάτι

 

 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ξεπλένουμε τα μύδια και τα ρίχνουμε σε κατσαρόλα να αχνιστούν για 5 λεπτά περίπου. Στη συνέχεια προσθέτουμε το λάδι, το χυμό του λεμονιού, το πιπέρι, το αλάτι και τέλος τη φέτα. Ανακατεύουμε με κουτάλα και μόλις το τυρί λιώσει κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά. Προσθέτουμε τη ρίγανη και σερβίρουμε αμέσως. Αν θέλουμε, μπορούμε να αντικαταστήσουμε τη ρίγανη και το χυμό του λεμονιού με 1 ψιλοκομμένη πράσινη πιπεριά και 1/2 ποτήρι χυμό ντομάτας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Παγωτό nutella

1 κουτί ζαχαρούχο γάλα,120 γρ. nutella,400 γρ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Μανιταροσαλάτα

1 κιλό μανιτάρια, 2 κουτ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Μπουρεκάκια με τυριά

1 πακέτο φύλλο κρούστας, 5 κουταλιές...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Γαρίδες σαγανάκι με ούζο

800γρ. γαρίδες καθαρισμένες, 100ml ελαιόλαδο, 2...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Οι συνταγές της εβδομάδας