ΜΥΔΙΑ ΑΧΝΙΣΤΑ

photo

ΥΛΙΚΑ

1 σακούλα μύδια (600 γρ.) σε νερό χωρίς κέλυφος

1/4 Φέτα τριμμένη χοντρά

1 λεμόνι, το χυμό

1/4 κουταλάκι ρίγανη

Α1 κουταλάκι λάδι

Πιπέρι, λίγο αλάτι

 

 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ξεπλένουμε τα μύδια και τα ρίχνουμε σε κατσαρόλα να αχνιστούν για 5 λεπτά περίπου. Στη συνέχεια προσθέτουμε το λάδι, το χυμό του λεμονιού, το πιπέρι, το αλάτι και τέλος τη φέτα. Ανακατεύουμε με κουτάλα και μόλις το τυρί λιώσει κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά. Προσθέτουμε τη ρίγανη και σερβίρουμε αμέσως. Αν θέλουμε, μπορούμε να αντικαταστήσουμε τη ρίγανη και το χυμό του λεμονιού με 1 ψιλοκομμένη πράσινη πιπεριά και 1/2 ποτήρι χυμό ντομάτας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Χοιρινές μπριζόλες με κρασί

6 χοιρινές μπριζόλες, 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο, 3 φύλλα...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Γαύρος παναρισμένος

1 κιλό γαύρο, 1 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 1 πακέτο...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Ταλιατέλες με γαρίδες

250 γρ. ταλιατέλες, 12 γαρίδες καθαρισμένες, 1...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Μοσχάρι λεμονάτο με πατάτες

1/2 κούπας ελαιόλαδο,500 γρ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Οι συνταγές της εβδομάδας