ΜΥΔΙΑ ΑΧΝΙΣΤΑ

photo

ΥΛΙΚΑ

1 σακούλα μύδια (600 γρ.) σε νερό χωρίς κέλυφος

1/4 Φέτα τριμμένη χοντρά

1 λεμόνι, το χυμό

1/4 κουταλάκι ρίγανη

Α1 κουταλάκι λάδι

Πιπέρι, λίγο αλάτι

 

 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ξεπλένουμε τα μύδια και τα ρίχνουμε σε κατσαρόλα να αχνιστούν για 5 λεπτά περίπου. Στη συνέχεια προσθέτουμε το λάδι, το χυμό του λεμονιού, το πιπέρι, το αλάτι και τέλος τη φέτα. Ανακατεύουμε με κουτάλα και μόλις το τυρί λιώσει κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά. Προσθέτουμε τη ρίγανη και σερβίρουμε αμέσως. Αν θέλουμε, μπορούμε να αντικαταστήσουμε τη ρίγανη και το χυμό του λεμονιού με 1 ψιλοκομμένη πράσινη πιπεριά και 1/2 ποτήρι χυμό ντομάτας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Γίγαντες με λαχανικά

1 σακουλάκι γίγαντες,1 πιπεριά, 2...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Μελιτζάνες με κιμά

10 τσακώνικες μελιτζάνες,1/2 κιλό...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Καραβίδες με ρύζι

2 1/2 φλιτζάνια του τσαγιού ρύζι, 750 γραμ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Κοτόπουλο με δενδρολίβανο

1 κοτόπουλο, 1 κιλό πατάτες, 1...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Οι συνταγές της εβδομάδας