ΠΑΣΤΑ ΦΛΟΡΑ

photo

Υλικά

125 γρ. βούτυρο

1 ποτηράκι κρασιού λάδι

2 φλιτζάνια αλεύρι

1/2 φλιτζάνι ζάχαρη

2 κουταλάκια μπέικιν

 

Εκτέλεση

Ζυμώνουμε καλά, στο τέλος βρέχουμε τα χέρια μας σε γάλα ή αν είναι πολύ σφιχτή η ζύμη προσθέτουμε γάλα εβαπορέ.

Απλώνουμε τη ζύμη σ' ένα ταψί, από πάνω βάζουμε μαρμελάδα ό,τι γεύση θέλουμε και την ψήνουμε στο φούρνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Πέννες αλ «Μαφιόζο»

500 γρ. πέννες, 500 γρ. ντοματίνια, 500 γρ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Καραβίδες σαλάτα

1 κιλό καραβίδες, 1 κολοκυθάκι, 1μικρή...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Κερασόπιτα

1 αυγό, χωριστά ο κρόκος απ' το ασπράδι, για να αλείψουμε την...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Κοτόσουπα βελουτέ

1 κοτόπουλο περίπου 1,5 κιλό, 3 καρότα, 3...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Οι συνταγές της εβδομάδας