ΠΑΣΤΑ ΦΛΟΡΑ

photo

Υλικά

125 γρ. βούτυρο

1 ποτηράκι κρασιού λάδι

2 φλιτζάνια αλεύρι

1/2 φλιτζάνι ζάχαρη

2 κουταλάκια μπέικιν

 

Εκτέλεση

Ζυμώνουμε καλά, στο τέλος βρέχουμε τα χέρια μας σε γάλα ή αν είναι πολύ σφιχτή η ζύμη προσθέτουμε γάλα εβαπορέ.

Απλώνουμε τη ζύμη σ' ένα ταψί, από πάνω βάζουμε μαρμελάδα ό,τι γεύση θέλουμε και την ψήνουμε στο φούρνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Τυρομπαλάκια

1/2 κιλό ανθότυρο, 1/4 της κούπας αλεύρι, 2...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Σαλάτα Μεξικάνα

2 καλαμπόκια,3 κ.σ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Σαλάτα με αβοκάντο

1 αβοκάντο, 200 γρ. φύλλα από σπανάκι, 100 γρ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Πατάτες με κρεμμύδια

2 κιλά μεγάλες πατάτες, 2 μεγάλα...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ