ΠΑΣΤΑ ΦΛΟΡΑ

photo

Υλικά

125 γρ. βούτυρο

1 ποτηράκι κρασιού λάδι

2 φλιτζάνια αλεύρι

1/2 φλιτζάνι ζάχαρη

2 κουταλάκια μπέικιν

 

Εκτέλεση

Ζυμώνουμε καλά, στο τέλος βρέχουμε τα χέρια μας σε γάλα ή αν είναι πολύ σφιχτή η ζύμη προσθέτουμε γάλα εβαπορέ.

Απλώνουμε τη ζύμη σ' ένα ταψί, από πάνω βάζουμε μαρμελάδα ό,τι γεύση θέλουμε και την ψήνουμε στο φούρνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Σαλάτα ζυμαρικών με τόνο

250 γρ ζυμαρικά φουσίλι,200 γρ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Καλαμαράκια τηγανητά

1 κιλό καλαμαράκια μικρά,τρυφερά, 1 φλιτζάνι...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Τάρτα κοτόπουλου με μπέικον και τυριά

1 δόση ζύμη μπριζέ ή 1 φύλλο έτοιμης ζύμης για τάρτες, 5 φιλέτα...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Κρέας με πιπεριές και μανιτάρια

1 κιλό χοιρινό ή μοσχάρι κομμένο σε μερίδες,2...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Οι συνταγές της εβδομάδας