ΠΑΣΤΑ ΦΛΟΡΑ

photo

Υλικά

125 γρ. βούτυρο

1 ποτηράκι κρασιού λάδι

2 φλιτζάνια αλεύρι

1/2 φλιτζάνι ζάχαρη

2 κουταλάκια μπέικιν

 

Εκτέλεση

Ζυμώνουμε καλά, στο τέλος βρέχουμε τα χέρια μας σε γάλα ή αν είναι πολύ σφιχτή η ζύμη προσθέτουμε γάλα εβαπορέ.

Απλώνουμε τη ζύμη σ' ένα ταψί, από πάνω βάζουμε μαρμελάδα ό,τι γεύση θέλουμε και την ψήνουμε στο φούρνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Γαρίδες με κονιάκ

1 κιλό γαρίδες Νο20, λίγο...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Μανιταροκεφτέδες

500 γρ. μανιτάρια πορτομπέλο, 1 ματσάκι μαϊντανό, 2 σκελίδες...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Σαλάτα καλαμποκιού με τόνο

1 κονσέρβα καλαμπόκι,1κονσέρβα...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Μπιφτέκια με σάλτσα barbecue

500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο, 3 σκελίδες...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Οι συνταγές της εβδομάδας