ΠΑΣΤΑ ΦΛΟΡΑ

photo

Υλικά

125 γρ. βούτυρο

1 ποτηράκι κρασιού λάδι

2 φλιτζάνια αλεύρι

1/2 φλιτζάνι ζάχαρη

2 κουταλάκια μπέικιν

 

Εκτέλεση

Ζυμώνουμε καλά, στο τέλος βρέχουμε τα χέρια μας σε γάλα ή αν είναι πολύ σφιχτή η ζύμη προσθέτουμε γάλα εβαπορέ.

Απλώνουμε τη ζύμη σ' ένα ταψί, από πάνω βάζουμε μαρμελάδα ό,τι γεύση θέλουμε και την ψήνουμε στο φούρνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Κοτόπουλο με πορτοκάλι

1 κοτόπουλο κομμένο σε 6 μερίδες (ή και ολόκληρο), 2 κρεμμύδια...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Γαρίδες σουβλάκι

17 μεσαίες γαρίδες, ξυλάκια για σουβλάκι, 1 κόκκινη...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Πικάντικα ρεβύθια

1 κιλό ρεβύθια, 2 μεγάλα κρεμμύδια, 2 σκελίδες...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Μπιφτέκια λαχανικών

3 πατάτες, 3 καρότα, 3...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Οι συνταγές της εβδομάδας