ΠΑΣΤΑ ΦΛΟΡΑ

photo

Υλικά

125 γρ. βούτυρο

1 ποτηράκι κρασιού λάδι

2 φλιτζάνια αλεύρι

1/2 φλιτζάνι ζάχαρη

2 κουταλάκια μπέικιν

 

Εκτέλεση

Ζυμώνουμε καλά, στο τέλος βρέχουμε τα χέρια μας σε γάλα ή αν είναι πολύ σφιχτή η ζύμη προσθέτουμε γάλα εβαπορέ.

Απλώνουμε τη ζύμη σ' ένα ταψί, από πάνω βάζουμε μαρμελάδα ό,τι γεύση θέλουμε και την ψήνουμε στο φούρνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Σπαγγέτι με ρολάκια μελιτζάνας

500 γραμμάρια σπαγγέτι, 15 φέτες...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Ομελέτα με λουκάνικα και πατάτες

2 αυγά, 1 πατάτα,2...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Μελιτζάνες με τυριά στο φούρνο

4 μελιτζάνες κομμένες σε ροδέλες, 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, 2 σκελίδες...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Σοκολατάκια με πορτοκάλι

5 μεγάλα πορτοκάλια μέρλιν (χωρίς κουκούτσια), 400 γρ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ