ΠΑΣΤΑ ΦΛΟΡΑ

photo

Υλικά

125 γρ. βούτυρο

1 ποτηράκι κρασιού λάδι

2 φλιτζάνια αλεύρι

1/2 φλιτζάνι ζάχαρη

2 κουταλάκια μπέικιν

 

Εκτέλεση

Ζυμώνουμε καλά, στο τέλος βρέχουμε τα χέρια μας σε γάλα ή αν είναι πολύ σφιχτή η ζύμη προσθέτουμε γάλα εβαπορέ.

Απλώνουμε τη ζύμη σ' ένα ταψί, από πάνω βάζουμε μαρμελάδα ό,τι γεύση θέλουμε και την ψήνουμε στο φούρνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Ταραμοσαλάτα

100 γρ. ταραμά άσπρο ή κόκκινο, 1/2 κιλό...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Ντολμαδάκια γιαλαντζί με κουκουνάρι

300 γρ. ρύζι,1 κιλό...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Λαγάνα

600 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις (κοσκινισμένο), 4 κουταλιές...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Σαλάτα κοτόπουλο-μαρούλι

1 μαρούλι, φιλέτο κοτόπουλου, φλούδες...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Οι συνταγές της εβδομάδας