ΠΑΣΤΑ ΦΛΟΡΑ

photo

Υλικά

125 γρ. βούτυρο

1 ποτηράκι κρασιού λάδι

2 φλιτζάνια αλεύρι

1/2 φλιτζάνι ζάχαρη

2 κουταλάκια μπέικιν

 

Εκτέλεση

Ζυμώνουμε καλά, στο τέλος βρέχουμε τα χέρια μας σε γάλα ή αν είναι πολύ σφιχτή η ζύμη προσθέτουμε γάλα εβαπορέ.

Απλώνουμε τη ζύμη σ' ένα ταψί, από πάνω βάζουμε μαρμελάδα ό,τι γεύση θέλουμε και την ψήνουμε στο φούρνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Σαλάτα με όσπρια και χρωματιστά λαχανικά

250 γρ. φακές, 1 κόκκινη...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Γρανίτα κακάο

25 γρ. κακάο,140 γρ. κουβερτούρα, 130 γρ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Λουκάνικα με πιπεριές

380 γρ. λουκάνικα (Τρικάλων με πράσο), 3...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Πατάτες φούρνου με κρέμα γάλακτος

πατάτες,1 κρέμα γάλακτος, 1 κύβος...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Οι συνταγές της εβδομάδας