ΠΑΣΤΑ ΦΛΟΡΑ

photo

Υλικά

125 γρ. βούτυρο

1 ποτηράκι κρασιού λάδι

2 φλιτζάνια αλεύρι

1/2 φλιτζάνι ζάχαρη

2 κουταλάκια μπέικιν

 

Εκτέλεση

Ζυμώνουμε καλά, στο τέλος βρέχουμε τα χέρια μας σε γάλα ή αν είναι πολύ σφιχτή η ζύμη προσθέτουμε γάλα εβαπορέ.

Απλώνουμε τη ζύμη σ' ένα ταψί, από πάνω βάζουμε μαρμελάδα ό,τι γεύση θέλουμε και την ψήνουμε στο φούρνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Σνίτσελ με τυρί στο φούρνο

8 σνίτσελ χοιρινού, 2 κούπες τριμμένο τυρί ρεγκάτο, 2 κρέμες...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Σολωμός με μανιτάρια

1 φέτα σολωμό κομμένη στα 3, Λίγο...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Μοσχαράκι α λα κρέμ

2 κιλά μοσχαράκι φιλέτο,400 γρ. μανιτάρια τεμαχισμένα, 2 σκελίδες...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Παγωτό καραμέλα

3 κούπες γάλα, 1/2 κούπα...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Οι συνταγές της εβδομάδας