ΠΑΣΤΑ ΦΛΟΡΑ

photo

Υλικά

125 γρ. βούτυρο

1 ποτηράκι κρασιού λάδι

2 φλιτζάνια αλεύρι

1/2 φλιτζάνι ζάχαρη

2 κουταλάκια μπέικιν

 

Εκτέλεση

Ζυμώνουμε καλά, στο τέλος βρέχουμε τα χέρια μας σε γάλα ή αν είναι πολύ σφιχτή η ζύμη προσθέτουμε γάλα εβαπορέ.

Απλώνουμε τη ζύμη σ' ένα ταψί, από πάνω βάζουμε μαρμελάδα ό,τι γεύση θέλουμε και την ψήνουμε στο φούρνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Μπιφτέκια γεμιστά με γαλοπούλα και τυρί

1/2 κιλό μοσχαρίσιο κιμά, 4 κουταλιές ελαιόλαδο, 1 κουταλάκι...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Σπανάκι oγκρατέν

1 1/2 κιλό σπανάκι, φρυγανιά τριμμένη, 1 1/2 φλιτζάνι...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Κρεμμυδοκεφτέδες

10 μεγάλα κόκκινα ξερά κρεμμύδια, 3 αυγά,200 γρ...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Ομελέτα με σπαγγέτι

4 αυγά, 500 γρ. σπαγγέτι,10 φέτες...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Οι συνταγές της εβδομάδας