ΠΑΣΤΑ ΦΛΟΡΑ

photo

Υλικά

125 γρ. βούτυρο

1 ποτηράκι κρασιού λάδι

2 φλιτζάνια αλεύρι

1/2 φλιτζάνι ζάχαρη

2 κουταλάκια μπέικιν

 

Εκτέλεση

Ζυμώνουμε καλά, στο τέλος βρέχουμε τα χέρια μας σε γάλα ή αν είναι πολύ σφιχτή η ζύμη προσθέτουμε γάλα εβαπορέ.

Απλώνουμε τη ζύμη σ' ένα ταψί, από πάνω βάζουμε μαρμελάδα ό,τι γεύση θέλουμε και την ψήνουμε στο φούρνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Πένες με σάλτσα τόνου

500 γρ. πένες, 3 κονσέρβες τόνου, 2...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Λαχανοντολμάδες στο φούρνο

1 λάχανο,1/2 κούπα...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Πέρκα με φασολάκια

1 φιλέτο πέρκας, 1/2 κιλό φασολάκια, 1 σκελίδα...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Μανιτάρια γεμιστά με τυρί

μανιτάρια Porto bello,γραβιέρα, αλεύρι...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Οι συνταγές της εβδομάδας