ΠΑΣΤΑ ΦΛΟΡΑ

photo

Υλικά

125 γρ. βούτυρο

1 ποτηράκι κρασιού λάδι

2 φλιτζάνια αλεύρι

1/2 φλιτζάνι ζάχαρη

2 κουταλάκια μπέικιν

 

Εκτέλεση

Ζυμώνουμε καλά, στο τέλος βρέχουμε τα χέρια μας σε γάλα ή αν είναι πολύ σφιχτή η ζύμη προσθέτουμε γάλα εβαπορέ.

Απλώνουμε τη ζύμη σ' ένα ταψί, από πάνω βάζουμε μαρμελάδα ό,τι γεύση θέλουμε και την ψήνουμε στο φούρνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Γλώσσα τηγανητή

1 γλώσσα καθαρισμένη, 1/2 φλιτζάνι...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Κέικ μήλου

2 φλιτζάνια τσαγιού αλεύρι για όλες τις xρήσεις, 1/5 φλιτζάνι...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Μοσχάρι με κολοκυθάκια

1 κιλό μοσχάρι ελιά,1 κιλό μικρά κολοκυθάκια,3...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Σιμιγδαλένιος χαλβάς με σοκολάτα

250 γρ. σιμιγδάλι χονδρό,500 γρ. ζάχαρη,750 ml...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Οι συνταγές της εβδομάδας