ΠΑΣΤΑ ΦΛΟΡΑ

photo

Υλικά

125 γρ. βούτυρο

1 ποτηράκι κρασιού λάδι

2 φλιτζάνια αλεύρι

1/2 φλιτζάνι ζάχαρη

2 κουταλάκια μπέικιν

 

Εκτέλεση

Ζυμώνουμε καλά, στο τέλος βρέχουμε τα χέρια μας σε γάλα ή αν είναι πολύ σφιχτή η ζύμη προσθέτουμε γάλα εβαπορέ.

Απλώνουμε τη ζύμη σ' ένα ταψί, από πάνω βάζουμε μαρμελάδα ό,τι γεύση θέλουμε και την ψήνουμε στο φούρνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Κοτοσαλάτα με χρωματιστές πιπεριές

500 γρ. στήθος κοτόπουλου, 1/2 μαρούλι, 1 πιπεριά...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Μανιτάρια με σάλτσα κρασιού

1/2 κιλό μανιτάρια Πόρτο Μπέλο, 1 κρεμμύδι, 1...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Κοτόσουπα με καλαμπόκι

2 φλιτζάνια κοτόπουλο,4 φλιτζάνια...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Γίγαντες φούρνου με φέτα

500 γρ. γίγαντες, 200 γρ. φέτα, 1...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ